Site Overlay

Konsultointipalvelut

Foxie Marketing tarjoaa konsultointipalveluita, jossa selvitetään yrityksen luonnetta sekä tavoitteita, käyttäen esim. poissulkumenetelmää sekä kysymällä kysymyksiä, joiden vastauksista pystytään muodostamaan yrityksen toiveet ja tavoitteet.

Punainen lanka hukassa? -Paketti

Vuosien ajan tiesin haluavani toteuttaa itseäni yrityksen kautta. Punainen lanka oli kuitenkin hukassa. Tavallaan tiesin mitä halusin, mutta en vain osannut laittaa sitä pakettiin. Koin riistävää henkistä painoa sisälläni kun en osannut pukea luovuuttani yrityksen muotoon. Punainen lanka hukassa? -paketin menetelmät kevensivät henkistä painoani askel askeleelta, johtaen kauniiseen lopputulokseen, jossa omistan kolme menestynyttä yritystä ja ennen kaikkea – olen onnellinen.

Turkulainen nuori yrittäjä, 25v

Punainen lanka hukassa? -Paketti sisältää 2-tuntia yritysterapiaa, jossa sinä saat kertoa huolista, murheista, peloista, onnistumisista ja ajatuksistasi liittyen yrittäjyyteen tai haaveisiin yrittäjyydestä. Minä kuuntelen. Tämän keskustelun pohjalta pidämme tunnin kestävän tuokion, jossa kysyn sinulta erilaisia kysymyksiä selkiyttääksemme sinun tilannetta. Kerron mielipiteeni rehellisesti, mutta pehmeästi, sillä välillä tarvitsemme ulkopuolisen apua ymmärtääksemme ongelmamme paremmin. Kun ongelmakohdat on ymmärretty, pidämme toisen 2-tuntia kestävän tuokion, joka on nimeltään virkistysterapia. Tässä luomme konkreettisen suunnitelman teoista, joiden avulla löydät punaisen langan.

Punainen lanka hukassa? -paketin hinta: 499€+alv.

-Varaa aikaa-