Site Overlay

Referenssit

Täältä löydät meidän tekemiä töitä:

”Löysin palvelun nerot.fi kautta. Sain runsaasti yhteydenottoja. Tämän palveluntarjoajan vastaus oli ainut, mikä tuli virallisen nerot.fi- vastauspalvelun kautta. Palvelu oli tehokasta ja asiakkaan ehdoilla etenemistä. Ensin meillä oli tunnin mittainen etätapaaminen, jossa sovittiin palvelun hinta ja mitä korjaustoimenpiteitä halusin kotisivuilleni. Työ tehtiin sovitussa aikataulussa. Toimenpiteiden yhteenvedossa meillä oli vielä etätapaaminen, jossa yrittäjä antoi lisäohjeita sivujen itsemuokkaamiseen. Bonuksena sain vielä kirjalliset ohjeet sekä vinkkejä sivustoni ulkoasun kohentamiseksi. Rahoille totisesti vastinetta!”

Kameleontti Matkat – Pieni nettisivujen korjaus

”Foxie Marketing toteutti minulle budjettiystävällisen verkkokaupan johon lisättiin myös blogi. Lopputulos oli ammattimainen, sekä visuaalisesti kauniimpi kuin osasin itse edes ajatella.”

Verkkokauppias helsingistä

….

Alusta loppuun asti toteutettu maailmanlaajuinen brändätty verkkokauppa. Rakennettiin aluksi englannin kielellä, joka suomennettiin kun aloimme myymään myös suomalaisille kuluttajille. Yrityksen toimintamalli on dropshippingin ja maahantuonnin sekoitus.

Foxie Curls – brändätty verkkokauppa