Site Overlay

Meistä

FOXIE MARKETING – ELÄMYKSELLISTÄ SEKÄ VISUAALISESTI NÄYTTÄVÄÄ MARKKINOINTIA

Foxie Marketing on turkulainen yritys, joka tuo raikkaan tuulahduksen turun markkinoille leikkisällä brändillään.

Yrityksen takaa meiltä löytyy Foxie Marketingin perustajat sekä laaja yhteistyöverkosto muita yrityksiä ja freelance-toimijoita.

Perustajat:

Jadelin Laakkonen – Brändistrategi sekä kovan luokan visualisti.

Jade pitää huolta kaikesta mikä liittyy brändäämiseen. Nettisivujen visuaalisesta ilmeestä brändisanomaan ja sieltä sosiaalisiin medioihin. Jade suunnittelee brändistrategiat harkitusti, viisaasti ja kannattavasti. Hän toimii myös teamleaderina esim. valokuvauksissa ja erilaisissa bränditempauksissa kuten tapahtumien tai pop up-projektien toteutuksessa. Totaalisesti maaginen moniosaaja, joka osaa pistää vaikeammankin liiketoiminnan yksinkertaiseen pakettiin. Apunaan Jade käyttää alan parhaimpia toimijoita sekä myös nuoria nousevia tähtiä. Jaden kanssa ideat eivät lopu kesken ja projektit tulevat huolella valmiiksi saakka.

Otto Raali – Tekniikka- sekä markkinointivelho.

Otto pitää huolen siitä, että digitaalisessa maailmassa kaikki toimii ja liikkuu niinkuin pitääkin. Hyvällä ulkokuorella ei tee mitään, ellei tekniset palikat ole kunnossa. Otto on tähän hommaan paras, sillä hän löytää jatkuvasti uusia tapoja tehdä asioita helpommin sekä nopeammin. Ja kukapa ei haluaisi asioiden olevan helppoja? Otto luo myös digimarkkinointiin liittyvät kampanjat käden käänteessä ja seuraa tilastoja, jotta tiedämme mikä juuri sinun yrityksellesi toimii parhaiten. Apunaan otto käyttää alan parhaimpia applikaatioita sekä internetin ihmeellistä maailmaa oppiakseen koko ajan enemmän. Siellähän tieto on rajatonta ja Otto pystyy sisäistämään sitä melkein yhtä hyvin kuin tietokone itse.

Yhdessä olemme dynaaminen tiimi, joka saa tuloksia aikaan. Tuottamamme sanat ovat kuin loitsuja ja teot kuin taikasauvan heilautus. Parasta on kuitenkin se, että meidän kanssa on mahtavaa työskennellä. Jokaisesta projektista tulee kuin osa meidän Foxie Marketing perhettämme. Kohtelemme projektia sekä asiakasta sen mukaisesti. Olemme valmiita ottamaan niin paljon vastuuta kuin vain tarvitsee, mutta annamme sinulle myös tilaa tehdä, toteuttaa ja vaikuttaa itse, mikäli näin haluat.

Seuraa meitä instagramissa.